Hoe werkt het

Hoe werkt het?

Iedereen die een nieuwe BlackBerry® 7 of 10 smartphone gaat kopen, of al gekocht heeft, kan via deze website een cashback ontvangen. Zowel particulieren als bedrijven. Het proces is snel en eenvoudig.

1. Selecteer uw oude toestel(len)

2. Selecteer uw nieuwe BlackBerry® 7  of 10 smartphone(s)

3. Stuur op en ontvang uw geld

 

Wij bieden drie verschillende services:

1. Voor particulieren (1 stuks)

Als particulier kunt u eenvoudig via onze particulierenwebsite uw oude mobiel inleveren voor een cashback bij aanschaf van een nieuwe BlackBerry®. Het is slechts mogelijk om per keer 1 gebruikt toestel per gekocht toestel in te leveren.

Wij bieden de mogelijkheid een offerte aan te vragen voor uw cashback waarde. Deze offerte is 30 dagen geldig. Handig als u de nieuwe BlackBerry® nog moet aanschaffen.

Indien de nieuwe BlackBerry® al is aangeschaft dan kunt u het proces direct afronden.

 

2. Voor bedrijven

Als bedrijf of zakelijk gebruiker kunt u gebruik maken van onze bedrijvenwebsite. Hier kunt u in één keer tot 50 toestellen aanmelden. Indien u er meer dan 50 heeft maakt u gebruik van onze zakelijke service.  Het aantal in te leveren toestellen moet overeenkomen met het aantal nieuw aangeschafte BlackBerry-toestellen. Via onze tool ontvangt de gebruiker direct een cashback aanbieding.

Wij bieden de mogelijkheid een offerte aan te vragen voor de  cashback waarde. Deze offerte is 30 dagen geldig. Handig als u de nieuwe BlackBerry’s nog moet aanschaffen.

Indien de nieuwe BlackBerry’s al zijn aangeschaft dan kunt u het proces direct afronden.

 

3. Bedrijven met meer dan 50 stuks

Grootzakelijke gebruikers met meer dan 50 toestellen kunnen gebruik maken van onze zakelijke service. In dit geval zal een van onze medewerkers contact met u opnemen voor een verdere afhandeling.

 

 

Deze service wordt aangeboden en uitgevoerd door:TCC Europe B.V. |Brede Haven 25|5211 TL| ‘s-Hertogenbosch|

Nederland| T: 0900 – inruilen (0900 – 46784536) | E:  support@blackberryinruilen.nl | KvKnr: 53886488